Theater

Falso Profeta (2011)

In een documentaire die de werkelijkheid op de hak zet, roept een buitenlander zich in een Braziliaanse favela uit tot evangelisch predikant.

Bekijk hier de film.

Iris (2012)

Een hoer zit in haar bloot gat op de koude tegelvloer van haar door een man met een bijl stukgeslagen toilet en vraagt zich af of het kwaad in haar of in de omstandigheden schuilt.

Bloedspoor (2013)

De toeschouwer kijkt mee binnen in het atelier van een zelfverklaard misdaadschrijver. Persoonlijke verhalen, ervaringen uit het drugsgeweld van Latijns-Amerika en overzichten van georganiseerde criminaliteit in Europa verstrengelen zich tot één complot.

La Linea (2013)

Broeierige helletocht door een verleidelijke stad aan de grens. Geschreven na vijf maanden in Ciudad Juarez te hebben verbleven. Tot voor kort het epicentrum van het Mexicaanse drugsgeweld.

Meer weten?

Valley of Saints (2015)

Een megalomane vastgoedmagnaat schreeuwt tegen zijn Syrische bediende in een Libanese vallei. In een grot in die vallei vindt hij een jihad-strijder die ergens van vlucht.

Meer weten?

Aperçu de l’Inconnu (2015)

Voorstelling die ik in de KVS maak op basis van gesprekken met rechercheurs die betrokken waren bij het onderzoek naar de Bende van Nijvel.

Meer weten?